In 3 maanden naar jouw droomdoel

– Heb je altijd al een boek willen schrijven?
– Denk je aan een carrièreswitch?
– Heb je een geweldig idee die het licht moet zien?

Elk jaar neem je je voor dat je er eindelijk aan gaat beginnen, maar voor je het weet is het alweer januari en is er weinig of niets van terechtgekomen. Je stuit op weerstand bij jezelf, twijfel over je plan en ondertussen ben je druk en weet je simpelweg niet waar te beginnen.

Het leven is te kort om je dromen voor je uit te schuiven. Daarom help ik je je belemmerende overtuigingen en gevoelens te transformeren, een plan te maken en je visie om te zetten in werkelijkheid. 

“If January is the month of change, February is the month of lasting change. January is for dreamers… February is for doers…” – Marc Parent 

Ik coach jou drie maanden lang (individueel en online) naar het manifesteren van jouw doel. 

Dit 3 maanden durende traject bestaat uit:

➳ Een scan aan de hand van het Wisdom Compass met uitgebreide uitleg over waar jij op dit moment in je leven staat en hoe je kunt groeien in je persoonlijk leiderschap. 
➳ 8 individuele online coachsessies ( á 300 euro) gebaseerd op de laatste kennis op het gebied van neurowetenschap (NLP en REteC). 
➳ 3 maanden lang support via mail 
➳ Opdrachten en uitdagingen aan de hand van bewezen strategieën van o.a. Walt Disney, Robert Dilts en Tony Robbins.

Ik ben je coach, je spiegel, je cheerleader en je mentor.

Ik werk als één van de eerste coaches met de revolutionaire RETeC- methode, ontwikkeld door veranderexpert Wassili Zafiris en gebaseerd op nieuw neurowetenschappelijk onderzoek van Dr. Lisa Feltman Barret over hoe ons brein werkt. 

Een aantal van de droomdoelen die ikzelf heb verwezenlijkt:

✰ 7 boeken, waarvan drie zelf geschreven 
✰ 15 jaar lang als journalist de wereld rondreizen
✰ In een elektrische tuktuk in drie maanden van Amsterdam naar Portugal om aandacht te vragen voor duurzaam toerisme
✰ Sociale onderneming in culinaire producten, waarvan de winst gaat naar locals en mensen met een vluchtelingenachtergrond op Lesbos.
✰ In Portugal wonen met mijn man, zoontje en hond.
✰ Internationaal ondernemers, leiders en topsporters begeleiden in persoonlijk leiderschap

Natuurlijk heb ik ook de nodige tegenslagen gehad (denk aan lekkende producten die onverkoopbaar werden, onbetrouwbare partners, financiële tegenslagen, een verwoestende bosbrand en verlammende zelftwijfel). 

Ik weet dus dat er hobbels gaan komen (soms zelfs bergen). Ik weet dat je doelen bereiken moed en commitment vereist. En ik weet welke mind-set en stappen nodig zijn om jouw droomdoel te verwezenlijken.

“All our dreams can come true if we have the courage to pursue them.” – Walt Disney

Ik heb de komende tijd nog plek voor 2 personen voor een individueel coachtraject. Als je in februari boekt, betaal je 2500 euro ipv 2950. Interesse? Stuur me nu een mail voor een GRATIS ontdekkingssessie.